jandarmi

Victoria Petrolului din deplasarea de la Măneciu a fost umbrită de incidente. Suporterii ploieșteni susțin că au fost provocați și agresați de câțiva localnici, după care jandarmii au intervenit în forță. 

 

Dragoș Machițescu, unul dintre liderii galeriei lupilor galbeni, susține că jandarmii au intervenit ilegal. El a postat pe Facebook următorul text:

Zona tehnica? De unde si pana unde in legea 4/2008 este specificat ca aveti zona tehnica in interiorul bazelor sportive? Acord verbal? Mai intreb inca o data, acord verbal? Cu firma de paza? In lege(art.7 si 8) este specificat ca puteti interveni pe stadion numai cu acordul semnat de catre prefectul judetului si asta in cazul in care sunt incidente in masa, nu ca sa controlati biletele de acces si sa legitimati oameni dupa bunul plac ca sa intaratati. Acum vede si presa daca sta pe langa noi, ce se intampla de fapt si cum sunt hartuiti suporterii de catre autoritatiile locale sub incidenta unei legi care incalca drepturile omului, flagrant. 
Fac apel catre toata presa locala sa reactioneze la aceste abuzuri, noi va punem la dispozitie o serie de filmari de la mai multe meciuri de acasa/deplasare de unde reiese incalcarea legii de catre Jandarmeria Prahova.
Petrolul deranjeaza pentru ca deplaseaza mii de oameni/suporteri si pentru ca au ordin de sus ca sa distruga clubul de fotbal, de aceea amenzi de sute de milioane pentru club si interdictii/amenzi/dosare penale pentru suporteri.
Inainte, in liga a 4-a nu vedeai politie locala la meciuri, acum avem 200 de mascati/testoase puse pe scandal, ca deah?!? Ei nu se supun legilor.In lege(art.7 si 8) este specificat ca puteti interveni pe stadion numai cu acordul semnat de catre prefectul judetului si asta in cazul in care sunt incidente in masa, nu ca sa controlati biletele de acces si sa legitimati oameni dupa bunul plac ca sa intaratati. Acum vede si presa daca sta pe langa noi, ce se intampla de fapt si cum sunt hartuiti suporterii de catre autoritatiile locale sub incidenta unei legi care incalca drepturile omului, flagrant. 

Suporterul Petrolului a pus la dispoziția redacției mai multe imagini cu intervenția jandarmilor din timpul meciului Măneciu-Petrolul în urma căruia Cristi Vlad a fost rănit.

 

VIDEO Intervenție în forță a jandarmilor

 VIDEO Jandarmii s-au aflat în permanență în incinta stadionului 

 

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....