Cristi Vlad Petrolul

După ce Primăria Măneciu a recomandat agenților economici de pe raza comunei să-și suspende activitatea în ziua meciului dintre echipa locală și Petrolul Ploiești, de teama actelor de vandalism, președintele clubului ploieștean a reacționat.

 

„Considerăm că modul în care s-a pus problema în acea hârtie reprezintă o jignire adresată suporterilor noştri. Nu ştiu unde au văzut cei de la Măneciu acte de vandalism, distrugere, furt şi violenţă la meciurile anterioare, când, din contră, suporterii petrolişti au avut un comportament ireproşabil în toate deplasările. Cred că, până acum, jocurile Petrolului au reprezentat adevărate motive de sărbătoare pentru localităţile care ne-au găzduit şi aşa ne dorim să fie şi la Măneciu. Nu există absolut niciun motiv ca suporterii Petrolului să fie priviţi drept o ameninţare a liniştii publice”, a precizat Cristi Vlad, preşedintele AS Petrolul 52 Ploieşti, cel care, ulterior, a avut o discuţie cu edilul localităţii Măneciu, Vasile Cordoş.

 „Am lămurit lucrurile cu domnul primar Cordoş, dânsul recunoscând faptul că a fost o exagerare din partea celor care au redactat documentul. Îşi cere scuze şi mi-a confirmat, chiar, că este un împătimit suporter al Petrolului, aşa încât îi aşteaptă cu braţele deschise pe fanii noştri”, a adugat oficialul petroliştilor.
Citește și Un primar prahovean le-a cerut scuze suporterilor Petrolului. AUDIO