box

Cu lacrimi în ochi, antrenorul emerit de box Titi Tudor a încercat să-i convingă pe aleșii locali de situația tragică de la secția pe care o conduce.

 

Antrenorul Titi Tudor, cetățean de onoare al Ploieștiului, s-a plâns de faptul că de peste șapte luni de zile elevii antrenați de el nu și-au încasat indemnizațiile. ,,Au câștigat medalii cu burta goală" a susținut Titi Tudor, cu lacrimi în ochi. Antrenorul de box a declarat că, în ciuda lipsei banilor, Gheorghe Alexandru, în vârstă de 23 de ani, la seniori, categoria 60 kg, a devenit campion național, iar Tiberiu Porcoi, categoria +91 kg, a obținut medalia de bronz. Un alt rezultat deosebit a fost obținut de Mihai Florin, de 15 ani, categoria 50 kg, juniori, care este vicecampion. ,,Acești copii au adus mândrie Ploieștiului. Nu au primit niciun leu de atâta timp" a spus Titi Tudor. În timpul ședinței, aleșii locali au aprobat rectificarea de la CSM Ploiești prin alocarea de fonduri numai pentru bazele sportive. Consilierii au mai propus ca într-o viitoare ședință sa se separe activitatea sportivă de bazele sportive, prin înființarea unei asociații.

VIDEO Titi Tudor, mesaj emoționant:

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...