astana

Duritatea extremă a adversarilor din Kazahstan a făcut victime printre jucătorii României. Căpitanul Dragoș Grigore a ieșit în prima repriză, după o lovitură de cot primit în nas, iar naționala lui Daum a fost la un pas să îl piardă și pe Săpunaru, care s-a ales cu șase dinți sparți!

 

Dragoș Grigore a ieșit în minutul 26 în urma unui duel cu un adversar. Verdictul medicilor este crunt: fractură de piramidă nazală, ceea ce înseamnă că urmează o lunga perioadă de pauză.

Nici Chipciu nu a scăpat mai bine. A fost înlocuit la pauză, după ce a jucat minute bune accidentat. Medicii l-au anuntat că are ruptură musculară.

Cristian Săpunaru a fost dus la spital la finalul meciului, după ce a continuat cu greu jocul, în urma a două lovituri dure primite în repriza secundă. Prima dată a primit, în săritură, un cot în ceafă. A revenit pe teren, după ce a primit îngrijiri medicale.

 

Peste scurt timp, în minutul 74, a fost lovit violent cu capul în bărbie, în timp ce încerca să blocheze un adversar care avea mingea la picior. A petrecut momente bune căzut pe gazon, dar a reușit să se ridice și să continue. În urma loviturii jucătorul s-a ales cu șase dinți sparți.

sursa: digi24.ro

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....