sport3

S-a cutremurat din nou pământul sâmbătă seara, de data aceasta doar la Câmpina, pe platoul Muscel, acolo unde a avut loc o nouă etapă a Manifest Life, eveniment sportiv organizat deja de patru ani de asociația Frizzly.

 

Este un moment așteptat în special de cei care vor să facă mișcare în aer liber și să profite de experiența unor antrenori profesioniști care știu cum să te determine să arunci la gunoi eclerul cu cremă de vanilie, să-ți pui pantofii sport în picioare și să începi o luptă cu mintea și cu corpul tău din care nu vei avea decât de câștigat.

Patru ore de sport în ritm alert, de soare și de aer curat de asta au avut parte zeci de persoane care au acceptat provocarea Clarei Leica și a colaboratorilor săi care au venit la Câmpina pentru a preda clase de steel tonic,  steel combat, step coregrafic și pilates. Sâmbătă, vedeta invitată pe platoul Muscel pentru a aduce energia argentiniană a fost  Fernando Gorini, creatorul și directorul sistemului de educație în fitness STEEL PROGRAMS, care promovează trei programe de antrenament populare: Steel Combat, Steel Training și Steel Tonic. După o oră de antrenament intens cu Fernando, timp în care nu ai cum să spui: "Gata, nu mai pot!" simți că ai renăscut.

 

Nu este o exagerare, este părerea tuturor celor care au avut parte de o așa experiență. Pentru cei care vor să participe la eveniment, duminică viitoare, pe 2 octombrie, începând cu ora 15.00, tot pe platoul Muscel din Câmpina, Clara Leica va relua antrenamentele în aer liber, de data aceasta clasele vor fi coordonate de Marius Grancea din Brașov, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori și coregrafi români. Și pentru că vremea se anunță frumoasă, chiar se pare că vom avea parte din nou de zile cu temperaturi de vară, ar fi păcat să ratați câteva ore de zumba în aer liber predate de un maestru. Important de precizat: participarea este gratuită, evenimentul fiind finanțat de administrația publică locală, dar și de sponsori.

sport1

sport2

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Filtru de poliție și RAR în Ploiești

În această dimineață, în Ploiești a fost instituit un filtru de poliție și RAR. Echipajele mixte acționează pe strada Căliman, în apropierea Sălii Sporturilor Olimpia. Șoferii sunt verificați dacă au...