ilie oana

Meciul FC Voluntari - Steaua, din etapa a X-a a Ligii I, va avea loc pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, pentru a putea fi disputat în nocturnă.

 

Potrivit site-ului LPF, meciul este programat duminică, de la ora 20.30, pe arena ploieşteană, conform news.ro.

În aceeaşi situaţie cu FC Voluntari, care nu are nocturnă pe Stadionul Anghel Iordănescu, este şi CSU Craiova, fără iluminat artificial pe Stadionul Extensiv.

Joi, conducătorii clubului oltean au transmis o scrisoare deschisă deţinătorilor drepturilor TV, cerând să nu mute partida cu Dinamo, de la jumătatea lunii viitoare, din etapa a XII-a a Ligii I, în afara oraşului Craiova.

 

"Universitatea Craiova este pe locul doi, se bate la podiumul Ligii 1 Orange şi are derby cu Dinamo. Oraşul trăieşte pentru astfel de meciuri. Hai să facem un efort să nu lăsam Craiova fără fotbal. (...) Pentru binele fotbalului românesc apreciem că Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti trebuie să se dispute în Bănie. Universitatea nu poate fi pedepsită pentru că oraşul face investiţii într-un stadion. La revenirea în Liga1, Universitatea juca meciurile pe Ion Oblemenco, stadion cu nocturnă ce a fost demolat pentru a face loc unui stadion nou, cu calificativ 5 stele UEFA. Suntem convinşi că indiferent de ora la care vom fi programaţi cu Dinamo, acest meci va fi un spectacol pentru suporterii din tribună, dar şi pentru cei care-l vor privi în transmisie TV", se arată în scrisoarea citată.