Cristi Vlad Petrolul

Cristi Vlad a prezentat veniturile, respectiv cheltuielile generate de noua echipă de fotbal Petrolul Ploiești.

 

Statistica vizează perioada 1 august-15 septembrie, când încasările au depășit 200.000 de lei, iar cheltuielile au fost de aproximativ 70.000 de lei.

“”Am avut cheltuieli pentru salarii, prime de joc. Chiria pentru două meciuri pe stadionul Ilie Oană se ridică la 9.540 de lei, la care se adaugă cheltuielile cu paza şi cu ambulanţa, în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Ţin să le mulţumesc suporterilor pentru că ne sprijină, pentru că vin în număr mare la meciuri şi astfel putem acoperi cheltuielile aferente. De asemenea, mulţumim şi sponsorilor care sunt alături de noi. Suntem în discuţii şi cu alte firme care vor să ni se alăture. Noi vrem să dăm dovadă de transparenţă totală şi prezentăm, prin intermediul presei, situaţia financiară valabilă la data de 15 septembrie. Nu cred că mai este vreun club în România care face aşa ceva. Mesajul este clar şi venim în întâmpinarea dorinţei tuturor suporterilor. Vrem şi facem o echipă curată şi transparentă”, a declarat preşedintele clubului Petrolul, Cristi Vlad, citat de jurnalulph.ro.

cheltuieli petrolul

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...