tricolorul ploiesti volei

Echipa de volei masculin Tricolorul LMV Ploieşti a reușit o revenire senzațională în ultimul meci de la Cupa "Steaua", învingând echipa organizatoare, Steaua București, în tiebreak, după 0:2 la seturi, la capătul unui maraton de aproape trei ore.

 

Astfel, echipa pregătită de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu se întoarce din Capitală neînvinsă, după ce, anterior, învinsese și pe CSM București (3:0), respectiv Volei Club Caransebeș (3:1).

În meciul de astăzi, Steaua a controlat debutul setului întâi, conducând cu 3:1. Însă, elevii antrenorilor Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au preluat inițiativa, reușind un parțial de 7:2.

Gazdele au revenit, întorcând rezultatul de pe tabelă, la 15:11 în favoarea lor. Tricolorul LMV nu a cedat, găsind resursele pentru a egala la 19. Dar, Steaua a gestionat mai bine finalul, încheind actul după patru puncte la rând, la scorul de 25:21.

Mai multe detalii găsiți aici.

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...