pascovici

Viaţa fostului fotbalist Cosmin Paşcovici s-a schimbat radical în ultimii ani, după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer la creier.

 

Acestal şi-a cheltuit toate economiile pentru a-şi salva băiatul, ba chiar a ajuns să lucreze ca tractorist în Franţa, pentru a face rost de bani. În urmă cu două luni, Denis a intrat în comă, iar medicii nu îi mai dădeau nicio şansă. Zilele trecute, însă, minunea s-a produs, iar CANCAN.ro are toate detaliile.    

A fost considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Dinamo și Petrolul, însă, la un moment dat, s-a retras din fotbal fără un motiv anume. Mai apoi a fost făcută publică drama prin care trecea Paşcovici. Fiul acestuia a fost diagnosticat cu cancer la creier pe când avea numai doi ani.

Au trecut nouă ani de atunci, iar Denis a trecut prin chinuri îngrozitoare. A suferit nenumărate operaţii pe creier şi zeci de cure de citostatice, chiar i-au chinuit corpul. În 2010, băieţelul, acum în vârstă de 11 ani, reuşise să învingă boala. După atâta chin, familia putea răsufla uşurară. Minunea nu a durat, însă, prea mult, iar boala anul trecut într-o formă mult mai agresivă. Disperat să îşi salveze copilul, Paşcovici şi-a cheltuit toate economiile pe clinici din Franţa, pe tratamente costisitoare şi operaţii. Banii, însă, nu au mai fost de ajung, iar fostul dinamovist a trebuit să ia măsuri drastice pentru a-şi putea salva familia.

 

Citește articolul integral pe cancan.ro

Cei care doresc să îl ajute pe Denis o pot face donând în contul RO36BRDE020SV25174700200, pe numele Paşcovici Cosmin. Orice sumă, oricât de mică, îi poate da băiatului o nouă şansă la viaţă.