petrolul tufeni

Sâmbătă a avut loc cea de-a doua etapa a campionatului din liga A județeană. Petrolul Ploiești a întâlnit-o pe rivala dinspre munte, AS Tufeni Băicoi, pe care a învins-o cu scorul de 4-0.

 


La meci au fost prezenți 6 100 de persoane, toate înarmate cu fulare și steaguri pentru a-și susține favoriții. Suporterii au cântat pe tot parcursul meciului și au făcut un show extraordinar pe care puține galerii din țară îl mai poate face.

Un moment deosebit a fost lovitura de începere a meciului pe care a executat-o Mircea Dridea, jucătorul cel mai de valoare din istoria de 90 de ani a echipei.

Petrolul Ploiești a dominat adversarul în proporție de 80% pe toată perioada meciului, reușind să aibă mai multe ocazii de a înscrie, și 4 goluri.

Primul gol a fost marcat în minutul 12 de Claudiu Tudor, urmat apoi de Gabriel Nae în minutul 15, cel care a înscris și în meciul cu Păulești de săptămâna trecută, de Puchea în minutul 25, și Nițescu în minutul 76, jucătorul care a înscris la doar două minute de la intrarea pe teren.

Este un început promițător pentru echipa ploieșteană, după ce săptămâna trecută a reușit un egal în deplasarea de la Păulești.