petrolul

După o perioadă dificilă, în care doar suporterii au susținut financiar noua echipă a Petrolului, apar și primii sponsori.

 

Potrivit unui anunț postat pe Facebook, trei firme au semnat contracte de sponsorizare cu clubul condus de Cristi Vlad. 

"Printre cei care au intins o mana de ajutor se numara polonezii de la Viking Pruszynski, mai vechi parteneri ai "lupilor" in urma cu cinci ani, companie renumita in tara noastra, al carei nume va fi inscriptionat pe pieptul galben-albastrilor in aceasta stagiune. Alaturi de Viking Pruszynski, astazi s-au incheiat intelegeri si cu Stenota Winery, un brand de vinuri in continua ascensiune,dar si cu IPM Partners, numele acestor ultimii doi parteneri mentionati urmand sa se afla, de asemenea, pe tricourile gazarilor!" se arată în comunicatul respectiv.

 

Într-o altă postare se vorbește deja de un nou sponsor și de faptul că suma atrasă conține patru zerouri în euro.

"Astfel, in afara partenerilor deja amintiti, pe spatele echipamentului de joc se va regasi si "Rezidential 9 Mai", o reclama la complexul de locuinte cu acelasi nume. Astfel, in premiera, o formatie de liga a patra din Romania se poate lauda ca a obtinut in numai o zi trei parteneriate importante care ii vor aduce in vistierie o suma cu patru zerouri, in euro!"