clploiesti

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local, convocată pentru vineri, la ora 12.00, se află două puncte de maxim interes pentru susținătorii Petrolului.


Astfel, la punctul 4 pe ordinea de zi este trecut proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor de utilizare a stadionului Ilie Oană, iar la punctul 7, ultimul pe ordinea de zi, se află proiectul de hotărâre privind transmiterea dreptului exclusiv de exploatare și de folosință asupra mărcii FC Petrolul Ploiești!

Așa cum au făcut de fiecare dată când a fost vorba despre astfel de momente în Consiliul Local, fanii Petrolului vor veni, din nou, în sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, cu speranța că votul consilierilor pe aceste două proiecte va pune noua echipă a Petrolului pe coordonatele așteptate.

Chiar dacă unele semnale spun că se va aproba un tarif greu de suportat de Petrolul și că nu va trece proiectul legat de marca FC Petrolul, consilierii ploieșteni mai au timp, până la ora ședinței, să găsească ”gândul cel bun”!