ponor2

Gimnasta Cătălina Ponor, care a obținut locul șapte, luni, la proba de bârnă de la Rio, a scris pe Facebook că s-a aflat sub o presiune foarte mare, inclusiv din cauza criticilor citite pe rețelele de socializare și în presă. Ea mai spune că „s-a antrenat ca și singură” și că uneori s-a simțit susținută mai mult de străini decât de români.

 

„Credeţi că mie mi-a fost uşor sau îmi este uşor? Sunt ani de muncă în spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era înainte. Acum ori câştigi cu acrobatică foarte dificilă, ori cu artistică făcută perfect. Eu am încercat să le combin şi am greşit pentru că presiunea a fost extrem de mare. Fiind singura gimnastă care a reprezentat România, trebuia să mulţumesc într-un fel sau altul pe toată lumea, chiar dacă nu mai aveam nimic de dovedit, poate doar mie să îmi mai dovedesc încă o dată că pot”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

„Şi aş fi putut dacă nu simţeam că o mână care voia să mă dea jos de pe aparat toate comentariile şi undele negative că nu merităm să fiu la Olimpiadă. Mi-am dorit prea mult, mi s-a rupt sufletul, am plâns toată noaptea şi la un moment dat voiam să mă opresc şi nu puteam, nu mi-a fost uşor să nu pun la suflet tot ce vedeam sau auzeam în jurul meu şi în reţelele de socializare sau presă şi nu îmi este uşor nici în continuare”, a scris ea.

„Se pare că mulţi au uitat de câţi ani sunt eu în gimnastică, se pare că mulţi au pierdut respectul faţă de un sportiv care şi-a dedicat toată viaţa unui sport, sacrificând tot ce înseamnă viaţa unui om numai să simtă rodul muncii lui de 25 de ani şi să facă mii de români să se simtă mândri! Dar care români? Uneori mă simt mult mai apreciată de străini, de oameni care nu au o picătură de sânge românesc în vene, dar care plâng pentru mine, odată cu mine, şi care şi-au dorit mai mult decât mulţi români că eu să pot să fac un rezultat şi la această olimpiadă”, a mai spus ea.

 

Gimnasta îi critică și pe antrenori.

„Să nu uit de doamna Mariana şi domnul Bellu, care mereu m-au încurajat chiar dacă nu au fost în sală şi nu m-au antrenat în ultima perioadă, aşa cum au crezut unii, dar care mi-au trimis mesaje de încurajare fiindcă inclusiv ei îşi dădeau seama că mă antrenez ca şi singură. De ce spun asta ?

Fiindcă o jumătate din antrenori erau antrenori personali şi au preferat să încurajeze numai pe cine au dorit, iar cealaltă jumătate de antrenori erau jumătate cu mine, jumătate cu restul. 3 fete au fost alături de mine şi m-au susţinut, restul 7 într-o altă bisericuţă”, a mai scris Cătălina Ponor.

 

sursa: digi24.ro

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....