tivadar

Mihaela Tivadar, unul dintre liderii echipei de handbal CSM Ploiești, a postat pe Facebook mai multe mesaje critice la adresa celor care conduc sportul local și național.

 

Astfel, după ce echipa a câștigat turneul amical, Tivadar a postat pe Facebook un mesaj din care reiese posibilitatea ca blocajul financiar de la handbal, unde sportivele sunt neplătite din aprilie, să fie provocat pentru ca fondurile de la bugetul local să fie direcționate  către o altă echipă "cu spate puternic".

Mesajul Mihaelei Tivadar: 

Cineva din lumea handbalului imi spunea ieri ca suntem fraiere ca am jucat la acest turneu amical...probabil asa e. Altcineva imi spunea azi - Miha, vor sa distruga echipa de handbal ca sa poata trece banii catre alta echipa, una cu "spate puternic"...probabil asa o fi, timpul va spune. Ca nu va intereseaza nimic, doar ceea ce va convine si simulati doar preocuparea pentru ca " asa da bine"....e mai mult decat probabil. Ca azi, v-am dat o palma, ca v-am aratat ce inseamna sa ai caracter, chiar daca putin va pasa....ei bine, asta nu mai e probabil...asta e SIGUR!!!

 

A doua zi, sportiva a criticat și conducerea COR, dar și guvernanții:

Haideti sa nu fim absurzi, nu sportul e problema principala a acestei tari...nu faptul ca mergem la Olimpiada cu echipamentul contrafacut...desi e cel mai scump, probabil...la fel am platit autostrazile si s-au surpat dupa o luna de la inaugurare...nu e problema principala ca dispar echipe cu traditie sau fara traditie, nu e important ca merg la Rio sefii cluburilor in locul antrenorilor...nu conteaza ca sportivii au 13 dolari diurna pe zi, poate e mai important ca te lafai pe Copacabana dupa ce ai decontat de zece ori pretul pe echipamente si alea false, dupa care habar nu ai despre ce e vorba....ok, poate nici asta nu conteaza...dar, mai nenorocitilor, au murit oameni dupa ce altii ca voi au diluat dezinfectantii in spitale..cat mai puteti ma? Cu ce am gresit de v-ati strans toti aici, pe capul nostru?

Reamintim că aproape toate handbalistele de la CSM Ploiești au depus memorii la FRH pentur a deveni libere de contract din cauza restanțelor salariale.