petrolul

Petrolului nu i s-a dat, până acum, nici dreptul de a juca pe Ilie Oană, dar nici dreptul de folosinţă pentru baza de la Crângul lui Bot!

 

Taman în perioada de formare a echipei, când şedinţele de pregătire sunt, poate, cele mai importante, Petrolul a fost lăsată de izbelişte.

Gruparea antrenată de Tavi Grigore a avut noroc în această perioadă că a găsit înţelegere la Valea Călugărească pentru a se putea antrena. Mai exista şi varianta Chiţorani, dar terenul de la Valea Călugărească este mai bun, astfel că a fost simplu de ales.

„Şi săptămâna trecută ne-am antrenat la Valea Călugărească şi aici ne antrenăm şi în această săptămână! Am avut şansa de a găsi aici nişte oameni care ajută nu doar din vorbe. Sper, totuşi, ca lucrurile să se rezolve cât mai rapid, din câte am înţeles eu urmând ca până la sfârşitul acestei săptămâni să aibă loc şedinţa Consiliului Local Ploieşti, în care sperăm să se rezolve odată aceste probleme!”, ne-a declarat preşedintele Petrolului, Cristi Vlad.

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....