rioooooooo

Perechea Irina-Camelia Begu/Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt de la Jocurile Olimpice, după ce a învins cuplul polonez Agnieszka Radwanska/Lukasz Kubot.

 

Tecău şi Begu s-au impus cu scorul de 4-6, 7-6 (1), 10-8.

În sferturi, ei vor întâlni perechea Lucie Hradecka/Radek Stepanek din Cehia, care au profitat de retragerea spaniolilor Garbine Muguruza/Rafael Nadal.

Perechea Monica Niculescu - Florin Mergea s-a retras din proba de dublu mixt de la Jocurile Olimpice de la Rio, chiar înaintea meciului din primul tur cu spaniolii Carla Suarez Navarro/David Ferrer. Cei doi români au fost înlocuiţi cu britanicii Heather Watson şi Andy Murray. Niculescu a acuzat probleme medicale la spate şi s-a retras săptămâna aceasta şi din proba de simplu, înaintea partidei din turul 2 contra rusoaicei Svetlana Kuznețova.

În schimb, Mergea şi Tecău s-au calificat în finală la dublu masculin după ce i-au învins în semifinale pe americanii Steve Johnson/Jack Sock, cu 6-3, 7-5. În finală îi vor avea ca adversari, vineri, pe spaniolii Rafael Nadal şi Marc Lopez.

 

sursa: digi24.ro