antreonor tricolorul lmv ploiesti volei

Tricolorul LMV Ploieşti a pornit la drum în vederea pregătirii noului sezon competițional, unul în care echipa va combate pe trei planuri: Divizia A1, Cupa României și Challenge Cup.

 

Având în vedere progresul continuu al echipei, de la formare, în sezonul 2012/2013, până la calificarea în cupele europene, în sezonul trecut, conducerea clubului își propune să se mențină pe aceeași linie și, chiar dacă obiectivul este clasarea între primele șase poziții, gândurile tuturor se îndreaptă spre podiumul campionatului.

Noul antrenor principal al echipei, Sergiu Stancu, obişnuit cu performanţe la nivel internaţional, ca jucător, este pregătit pentru această provocare majoră de la începutul carierei sale în antrenorat.

„Reprezintă un nou început. Sunt foarte bucuros pentru şansa oferită de a antrena la Ploieşti, o echipă cu ambiţii foarte importante şi sunt convins că, împreună cu stafful tehnic, ne vom atinge obiectivele trasate de conducere. Obiectivul pentru acest sezon este clasarea între primele trei echipe. Ne dorim cu mare ardoare o medalie. Iar, din punct de vedere personal, vreau să câştigăm toate meciurile şi sper să şi putem realiza acest lucru. Aşa cum am fost ca sportiv, şi mi-am dorit întotdeauna maximum din ceea ce se putea atinge – ceea ce cred că am reuşit – aşa îmi doresc şi ca antrenor să câştig fiecare meci şi fiecare competiţie la care vom participa. Sper ca la final, când vom trage linie, să fim bucuroşi de ceea ce am realizat”.

 

Despre lotul de jucători și echipele pe care le vede ca principale protagoniste în lupta pentru medalii, antrenorul Sergiu Stancu a spus:

„S-au realizat transferuri prin care ne vom putea îndeplini obiectivul. Avem jucători cu experienţă internaţională, precum ridicătorul Naţionalei din Venezuela, care participă în World League. Avem centrii de valoare. L-am adus şi pe Centelles, care a jucat, în trecut, şi la Dinamo. Toți au calităţi fizice pe care ne vom putea baza. De asemenea, au rămas din sezonul trecut jucători de valoare, pe care vom conta. În primul rând, Cosmin Ghimeş, care este la echipa naţională, fapt care reprezintă o mândrie pentru noi şi pentru Ploieşti. Este o bucurie pentru că un jucător de la Ploiești se află la lotul național. În plus, Farcaş şi Grigoraş sunt jucători cu mari calităţi fizice şi ştiu că au mare potenţial.

„Pentru primele locuri se pare că se vor bate echipele din Galaţi, Craiova şi Zalău. Bineînţeles, în fiecare sezon apar surprize. Noi sperăm să reprezentăm o echipă care să pătrundă în această zonă, să ne îndeplinim obiectivul şi să obţinem medalii”.
sursa: tricolorullmvploiesti.ro