romaniahandbal

Poate doar aceia care nu au văzut meciul cu Angola au sperat că naționala de handbal României își va reveni, la Rio, taman în meciul cu Brazilia, țara gazdă, care bătuse campioana mondială Norvegia!

 

Ceilalți, știau cam ce urmează! Și a urmat! Prima repriză a fost una în care Brazilia s-a detașat pe tabelă, rapid, apoi a menținut un avantaj de 5 goluri, constant, până la finalul primei părți a meciului. Neagu a ratat mult, dar a fost cam singura care și-a asumat șutul la poartă, Chiper a părut speriată de-a binelea, iar Ardean a fost, iar, total depășită. Ăn prima parte, pe faza de atac, doar Manea a evoluat mai bine. A fost 14-9 la pauză, după un mitan în care nu doar că fetele noastre au jucat la fel de prost în ofensivă, ca și cu Angola, dar nu au mai avut parte nici de ajutorul Paulei Ungureanu, în poartă. Că apărare n-am avut deloc!

Ce a urmat în partea secundă a fost greu de privit! De explicat nici nu mai e cazul, că a fost limpede! Măcel, handbalul a fost jucat de Brazilia, rușinea a fost ridicată la rang de artă de România. A fost 26-13 doar pentru că Brazilia a vrut spectacol, nu scor, neapărat!

Și, ca tacâmul să fie complet, a mai venit și replica marelui comentator de la TVR: ”Ne trebuie 5 puncte în ultimele trei meciuri și de acolo putem reface drumul spre medalii!”

 

Ireal! 13 goluri într-un meci dă orice echipă din lumea a treia a handbalului!

 

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....