suporteri petrolul

Adunarea generală a AJF Prahova a validat înscrierea Petrolului în Liga A!

 

Oficial, Petrolul 52 a primit validarea Asociației Județene de Fotbal pentru participarea în Liga A Prahova, în urma Adunării Generale care a avut loc ieri. Nu a fost absolut nicio problemă, așa cum era de așteptat, ca Petrolul să primească girul oficial al AJF pentru înscrierea în Liga A Prahova.

În afara Petrolului alte șapte au primit acceptul de a participa la competițiile AJF Prahova. Este vorba despre: Progresul Coslegi, Petrolul Păcureți, Avântul Iordăcheanu, Speranța Olari, Muntenii Câmpina (singura echipă din județ care va evolua pe gazon sintetic!), Unirea Lacu Turcului și Unirea Călinești.

De asemenea, Petrosport Ploiești va participa la campionatul de juniori.

 

Mai mult, a fost votat și un nou sistem competițional la AJF Prahova, în sensul că va exista Liga A, Superliga B și 6 serii de Liga B Prahova, constituite pe criterii geografice.

Din sezonul viitor se va lua în discuție înființarea a două serii în Superliga B Prahova. Deocamdată, însă, din Supreliga   B Prahova vor retrograda 6 echipe, câștigătoarele celor șase serii de Liga B urmând să promoveze.

Liga C Prahova se desființează!

 

FOTO Adunarea generală a AJF Prahova

ajf1