reunire2

Aflat la început, proiectul noului Petrolul naște deja controverse.

 

Deși la prezentarea oficială de pe Ilie Oană au venit 32 de jucători, unii dintre ei provin de la echipe a căror conducere nu a fost de acord cu transferul la Petrolul.

Printre aceștia se numără și fiul unuia dintre cei mai cunoscuți petroliști, Vladimir Butufei, legitimat la C.S Păulești. Antrenorul echipei de lângă Ploieșto susținea zilele trecute că nu este de acord cu transferul la Petrolul. "Şi noi suntem un club, ca şi Petrolul, şi avem ţelurile noastre. Nu mi se pare normal ca cei mai buni jucători de la celelalte echipe să ajungă la Petrolul. Se strică, clar, competiţia" a declarat antrenorul echipei CS Păulești, Iulius Mărgărit, pentru Telegrama.

În schimb, sunt și echipe prahovene care sprijină proiectul Petrolul. Este vorba de CS Blejoi, care a permis plecarea la echipa fanion a județului a trei jucători: Andrei Gheorghe (portar), Ștefan Stanca (fundaș) și Dragoș Gheorghe (mijlocaș).

 

"Suntem alături de fostele glorii ale Petrolului în proiectul de revenire al acestei echipe în prim-planul fotbalului românesc. Le-am dat jucătorii și îi vom sprijini cu sfaturi organizatorice" au declarat, pentru observatorulph.ro, reprezentanții clubului finanțat de Consiliul Local Blejoi. "Sunt un petrolist înfocat!"a susținut și primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

Lotul Petrolului prezent la reunire:

Gheorghe Adrian, Marinică Ionuţ, Vanghelie Mihai, Anica Corneliu- portari
Catană Răzvan, Oprea Andrei, Crăciun Ionuţ, Velisar Mihai, Tudor Claudiu, Nae Decebal, Păun Georgian, Gheorghe Dragoş, Năstase Bogdan, Lemnaru Bebe, Ghiocel Claudiu, Niţescu Tiberiu, Olaru Alberto, Butufei Vladimir, Jipa Michel, Lazăr Silviu, Rudaru Eugen, Ţicu Valentin, Burlacu Cătălin, Şişu Vlăduţ, Ursu Valentin, Constantinescu Ricardo, Moruz George, Forenz Constantin, Iancu Dănuţ, Tânţaru Narcis, Stroe Dragoş, Pârvu Ionuţ – jucători de câmp.
Antrenori: Tavi Grigore – principal, Nae Constantin – secund, Gheorghe Liliac – antrenor de portari.
Preşedinte: Cristi Vlad

 

VIDEO Atmosferă incendiară pe Ilie Oană la reunirea noului Petrolul