abonamente

Noua conducere a Petrolului a optat pentru trei tipuri de abonamente ce vor putea fi achiziționate de fanii ploieșteni începând de săptămâna viitoare.

 

Abonamentul basic se va numi Silver și va costa 105 lei. Cine optează pentru un astfel de abonament își va putea alege locul în peluze sau în Tribuna a II-a.

Abonamentul Gold va costa 205 lei, iar cine va opta pentru un astfel de abonament își va alege locul oriunde pe stadion, în funcție de opțiunea lui, implicit la Tribuna 0 și la Tribuna I.

Abonamentul Platinium va costa 400 de lei și cine va opta pentru un astfel de abonament va avea loc la lojele de pe Ilie Oană.

 

Pentru comercializarea abonamentelor s-a reluat parteneriatul cu Eventim, interesul fanilor pentru Petrolul fiind un element decisiv în acest sens.

”Am mare încredere în fanii noștri, eu știu ce reprezintă suporterii pentru Petrolul. Practic, din donațiile lor de până acum și din sponsorizări ne-am asigurat banii necesari încrierii în competiție și pentru startul campionatului. Petrolul a avut abonați mulți și când era bine, veți vedeea că va avea și acum, la greu, când contează cel mai mult!”, ne-a declarat Cristi Vlad, președintele Petrolului.

Dacă Petrolul va reuși să vândă 2000 de abonamente își va asigura mai mult de o treime din bugetul necesar pentru tot sezonul competițional!

 

Pentru aceia care preferă să cumpere bilet, la fiecare meci, a fost stabilit ca prețul unui astfel de tichet să fie de 6 lei, preț care nu se va modifica pe toată durata competiției.