petrolul52

Cu o conducere asigurată de Mircea Dridea- președinte de onoare, de Cristi Vlad- președinte, Tavi Grigore- antrenor și cu sprijinul suporterilor petroliști, se poate spune că, astăzi, noul Petrolul Ploiești a plecat la drum! Deocamdată, ca Petrolul 52, titulatura pe care echipa o va avea în sezonul din Liga A Prahova care va începe la jumătatea lui august!

 

”Prin ceea ce facem, noi doar generăm premisele pentru adevăratul Petrolul. Aici suntem toți prieteni, indiferent de vârstă! Văd că se tot pune pe tapet problema finanțării. Penru prima etapă, de Liga A Prahova, nu ar trebui să fie o problemă prea mare. Uitați, eu și soția avem pensii, cumulate, de 2300 de lei. Dar pot să dau în următorul an câte 100 de euro, lunar, pentru Petrolul. Și cred că mai sunt iubitori ai echipei, în oraș și în județ care să facă asta!”, a declarat Mircea Dridea.

”Sunt mai emoționat ca niciodată aflându-mă în această postură și sunt onorat de încrederea pe care mi-au arătat-o suporterii, alegându-mă să-i reprezint. Am mare încredre în ceea ce vrem să facem și, chiar dacă acum suntem ca un bebeluș înfășat, sunt sigur că vom reveni acolo unde ne este locul. Pot să vă asigur că va fi transparență totală la club, că vrem să facem un sistem piramidal în fotbalul prahovean, cu Petrolul în vârful piramidei, cu ceilalți oameni de fotbal din  aproape de noi, propunând jucători sau  soluții pentru bunul mers al Petrolului. Vom miza pe ideea că Petrolul trebuie să fie reprezentată de prahoveni și fiți sigur că orice copil care joacă fotbal la Văleni sau în alte locuri din județ poate spera că va ajunge la Petrolul. Și mai e un lucru clar, nu vrem să facem lucrurile în stil amator, ci profesionist, încă de la început, pentru că numele de Petrolul onorează, dar și obligă!”, a punctat Cristi Vlad.

În privința staff-ului tehnic, lucrurile sunt cât se poate de clare: Tavi Grigore va fi antrenor principal, Nae Constantin- antrenor secund, iar Gheorghe Liliac-antrenor cu portarii.

 

”Am conturat, deja, o listă cu fotbaliștii pe care îi vrem la Petrolul, dar nu putem da nume din moment ce ei se află sub contract cu alte echipe, acum. Sper să găsim înțelegere la celelalte echipe din județ, pentru că Petrolul, e limpede, își propune promovarea și ar fi normal ca jucătorii buni din județ să fie lăsați să lupte pentru un astfel de obiectiv. Am vrea ca săptămâna viitoare să facem primul antrenament. În afara stadionului Ilie Oană, unde mi se pare firesc să ni se permită să jucăm meciurile de acasă, ne putem antrena la Valea Călugărească și la Chițorani, găsind înțelegere în acest sens. Proiectul trebuie luat pas cu pas, iar primul pas este promovarea în Liga a III-a.”- Tavi Grigore.

Astăzi, reprezentanții Petrolul 52 au depus la Primărie o adresă (foto) prin care solicită dreptul de folosință al siglelor, mărcilor, palmaresului și culorilor FC Petrolul. Prin aceeași adresă, se solicită ca meciurile echipei să se dispute pe Ilie Oană și, de asemenea, se solicită alocarea unui spațiu cu destinația birouri, tot la Ilie Oană.

Rămâne de văzut, acum, care va fi reacția consilierilor locali la aceste solicitări, deși ea ar trebui să fie una singură!

 

Pentru că există solicitări în acest sens, se va crea un cont PayPal, pentru ca petroliștii din afara țării să poată ajuta financiar echipa. Deocamdată, noul Petrolul a deschis cont la Alpha Bank, petroliștii care doresc să ajute echipa având la dispoziție contul din foto.

contpetrolul52

Noul Petrolul a plecat la drum, unul dificil, dar nu imposibil de parcurs dacă va exista unitate!

 

adresa1petrolul52

adresa2petrolul52

adresa3petrolul52

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....