petrolulunic

Un început de săptămână nebun pentru ceea ce va fi noul Petrolul. O zi în care răsturnările de situație au fost în prim-plan se încheie cu un consens și cu un proiect unic pentru Petrolul!

 

Dimineață, reprezentanții USP, așa cum au promis, au mers la sediul AJF Prahova pentru afilierea CIS-ului Petrosport și pentru solicitarea de obținere a dreptului de joc în Liga A. După această operațiune, s-a mers la notar pentru parafarea actelor, dar aici a apărut problema. Florin Goruneanu, cel care deține CIS-ul Petrosport nu a vrut să renunțe la o clauză legată de  grupa lui de juniori, dorind să i se garanteze că, în viitoarea structură, acționarii vor fi de acord cu această clauză. Fapt imposibil de garantat, atât timp cât erau implicate persoanele care vor investi la Petrolul și care, normal, vor avea dreptul să decidă.

În această situație, reprezentanții USP au abandonat proiectul Petrosport și au discutat direct cu reprezentanții Petrolul 52, în urma acestor discuții ajungându-se la un acord.

 

Astfel, se va merge pe CIS-ul Petrolul 52, USP urmând să aibă 12 reprezentanți în Comitetul Director al noii structuri, din Comitetul Director urmând să facă parte și fostele glorii al Petrolului.

Mai mult, s-a decis deja ca de latura sportivă a proiectului să se ocupe Tavi Grigore și Cristi Vlad.