suporteripetrolul

Suporterii Petrolului solicită, astăzi, înscrierea echipei lor în Liga A Prahova. 

 

Uniunea Suporterilor Petroliști va solicita, astăzi, la AJF Prahova, înscrierea echipei pe care o susțin în Liga A Prahova. Înscrierea formației care se va numi AS Uniunea Suporterilor Petroliști se va face în baza Certificatului de Identitate Sportivă care a aparținut Petrosport.

Solicitarea de înscriere în Liga A Prahova nu înseamnă, însă, că se obține și dreptul de participare la această competiție. Decizia în acest sens o va lua Adunarea Generală a AJF Prahova, convocarea acesteia fiind programată pentru data de 5 august!

Dar, prin acest pas se marchează separarea definitivă a Uniunii Suporterilor Petroliști de ideea proiectului Petrolul 52!

 

”Eu am spus-o mereu, e bine să existe un singur proiect ”Petrolul”, pentru a exista șanse reale în perspectiva susținerii financiare! Dacă se va merge separat, unii pe CIS-ul Petrolul 52 și ceilalți pe CIS-ul lui Goruneanu (Petrosport) și interesul oamenilor de afaceri de a investi în viitorul ”      Petrolul” va fi scindat! Eu sper să fie un singur proiect, care să coaguleze toți petroliștii într-un singur sens!”, a declarat președintele AJF, Silviu Crângașu.

”E limpede, noi mergem pe drumul nostru și astăzi (luni) mergem la AJF să cerem înscrierea în Liga A a echipei AS Uniunea Suporterilor Petroliști! Suntem mai uniți ca niciodată și știm ce avem de făcut pentru renașterea Petrolului!”, a punctat Octav Preda, reprezentatul USP.

În aceste condiții devine clar faptul că singura șansă a existenței unui proiect ”unic”, cum vrea președintele AJF, este aceea ca fostele glorii (Petrolul 52) să adere la proiectul Uniunii Suporterilor Petroliști.

 

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Campanie de reciclare în Prahova

Campania de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) a fost lansată în Prahova de Organizația Ecotic, cu ajutorul Consiliului Județean, Asociației de...