valeriu rachita

Valeriu Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului, nu se va mai implica în acțiunile privind înființare a unei noi echipe de fotbal.

 

După mai bine de trei săptămâni în care au existat discuții legate de înființarea unei noi echipe de fotbal, consilierul personal al primarului Adrian Dobre, Valeriu Răchită, face un pas înapoi și anunță că nu se va mai implica într-un astfel de proiect.

„Neînțelegerile dintre suporteri, dar și articolele defăimătoare la adresa sa din ultimele zile, l-au determinat pe domnul Răchită să ia această decizie, nedorind să perturbe în nici un fel demersurile întreprinse pentru înființarea noii echipe de fotbal Petrolul”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Ploiești. 


„Rămân același om apropiat de fotbal și de sport, dar mă voi concentra mai mult pe activitatea copiilor și juniorilor. Îmi doresc ca Petrolul să joace cât mai curând la Ploiești și să ne vedem pe stadion susținând cu mândrie echipa de suflet a orașului”, a declarat Valeriu Răchită, potrivit comunicatului de presă al Primăriei Ploiești.