numepetrolul

Pentru înscrierea în Liga A Prahova și începerea activității noului Petrolul s-a găsit o soluție de moment.

 

Se va merge pe CIS-ul pe care-l are Petrosport (președinte Florin Goruneanu), cu amendamentul că se va crea o nouă structură, care va prelua acest CIS și în care va fi inclusă Uniunea Suporterilor Petroliști. Dacă CIS-ul nu va trece de la Goruneanu la noua structură, există varianta să se meargă pe CIS-ul Petrolul 52. Acesta este un prim pas, pentru ca echipa să se poată înscrie în campionat, chiar dacă, teoretic, mai există un impediment.

”Petrosport are CIS, este adevărat, dar nu a fost afiliat la nicio competiție a AJF Prahova. Se va face o cerere în acest sens și Adunarea Generală a AJF Prahova va decide dacă această nouă structură va primi loc în Liga A Prahova! Eu susțin în continuare că e cel mai simplu să se înceapă pe Petrolul 52 și, apoi, să se facă schimbarea de denumire!”, a punctat Silviu Crângașu, președintele AJF.

 

Cum Petrolul nu va avea, o bună perioadă, un CIS în care să fie înscrisă formularea Petrolul Ploiești SA, singura soluție disponibilă, dacă se vrea organizarea clubului ca SA, este aceea ca echipa să se numească Club Sportiv Fotbal Petrolul Ploiești SA.
Asta până când actualul CIS, al firmei lui Capră, va fi revocat din Registrul Sportiv și se va obține unul nou cu titulatura FC Petrolul Ploiești SA.