uspetro

Chiar așa! De ce nu ar fi aceasta cea mai bună idee a verii, pentru tot ceea ce înseamnă suflare petrolistă?

 

Nou înființata USP (Uniunea Suporterilor Petroliști) a fost reprezentată la emisiunea ”Pasul la ofsaid” de Dragoș Machițescu și Mugur Oprescu, în cadrul acestei emisiuni fiind repusă pe tapet o idee care a fost lansată și cu prilejul primei apariții oficiale a USP: mărcile și siglele FC Petrolul să revină acestei uniuni!

”Nu ne ascundem dorința ca mărcile și siglele FC Petrolul să ajungă la Uniunea Suporterilor Petroliști! Vom face demersurile necesare în acest sens! În acest mod nu ar mai conta jocurile politice, schimbările de consiliu local și altele de acest gen”, a declarat Dragoș Machițescu.

 

Sigur, mai sunt multe de făcut până la îndeplinirea unui asemenea pas, dar ideea este una salutară. După ce Uniunea va avea definitivat statutul și va căpăta personalitate juridică, acesta ar fi un prim obiectiv de atins. Pentru că, e cert, suporterii nu vor vrea niciodată răul Petrolului!

Cum mărcile și siglele au revenit la municipalitate, săptămâna trecută, va fi foarte interesant de urmărit, în Consiliul Local Ploiești, dacă o astfel de inițiativă ar putea găsi înțelegere!