ritmica

La CSM Ploiești nu există doar sportivi cu salarii uriașe, ci și antrenori care plătesc din buzunarele lor deplasarea sportivilor la competiții!

 

Echipa de prejunioare a secției de gimnastică ritmică de la CSM Ploiești a devenit campioană națională, la începutul acestei luni. Performanța nu ar fi fost posibilă, însă, dacă antrenoarele Liliana Băescu și Simona Puiu nu ar fi plătit din banii lor deplasarea sportivelor până la Arad, locul în care s-au disputat Campionatele Naționale.

”Ni s-a spus că nu sunt bani, că nu are CSM-ul bani! Așa că eu și Simona am plătit transportul cu trenul, 2100 de lei, din banii noștri. Nu puteam să le privăm pe fete de șansa de a participa la acest concurs. Ele au muncit pentru performanțele lor și au și demonstrat asta, prin rezultatul obținut! Nu e prima dată când facem astfel de lucruri, secția noastră este mereu pusă la coada priorităților, chiar dacă, în esență, vorbim despre copii ploieșteni care vor să practice un sport frumos! Mai nou, în perioada 18-25 iulie sala a fost închiriată pentru o competiție de fight, iar nouă nu ni s-a spus nici până astăzi unde ne vom antrena în această perioadă! În schimb, am văzut ce salarii există prin club. Toată secția noastră are buget de 140 000 de lei pe an!”, ne-a declarat Liliana Băescu, coordonator al secției de gimnastică ritmică de la CSM.

 

Citește și: Burlacu ia 8.000 de dolari/lună, cât multe secții CSM!

Dacă o instituție cum e CSM-ul nu poate plăti transportul unor copile, care reprezintă clubul și Ploieștiul la un concurs național, dar poate da salarii de mii de dolari altor sportivi din cadrul aceluiași club înseamnă că s-a ajuns mult prea jos, adică la o bătaie de joc inadmisibilă, care trebuie stopată!