petrolul ploiesti

La mai bine de trei ani de la câștigarea Cupei României, Petrolul trebuie să o ia de la zero.  Primarul Adrian Dobre și Valeriu Răchită au vorbit astăzi despre șansele pe care le mai are Petrolul, după retrogradare și anunțarea falimentului.

Edilul municipiului a susținut că au fost făcute demersuri pentru ca marca să revină la Primăria Ploiești și a susținut că sunt mai multe persoane interesate să finanțeze echipa ploieșteană.

 

„Avem documente care confirmă că masa credală a fost de acord cu reprimirea de către municipalitate a mărcilor. Urmează o serie de proceduri care ţin de Consiliul Local. Singura soluţie este de a începe din liga a patra”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Petrolul ar urma să funcționeze ca societate comercială, din care vor face parte și reprezentanți ai suporterilor. O viitoare întâlnire pe tema Petrolului va avea loc miercuri, însă momentan se discută despre o finanțare din partea sponsorilor, nu a municipalității.

 

Ultimele două tentative de finanțare a Petrolului de la bugetul local s-au soldat cu dosare penale, Consiliul Local Ploiești constituindu-se parte civilă pentru recuperarea banilor, în procesele care sunt pe rolul instanțelor, la Înalta Curte de Casație și Justiție.