dobrescu

În ciuda rezultatelor modeste la handbal, chiar mediocre în cazul echipei masculine, care a și retrogradat din prima ligă, CSM Ploiești își plătește regește antrenorii.

 

Astfel, salariul antrenorului de la handbal masculin seniori este de 14.800 de lei, iar cel al antrenorului de la handbal feminin senioare este de 9.430 lei. 

Chiar dacă echipa de baschet masculin a CSM a evoluat în liga secundă, antrenorul a avut un salariu de 10.630 de lei.

 

Din cauza acestor sume uriașe pentru un club finanțat de la bugetul local, Direcția Economică din cadrul Primăriei Ploiești a blocata plata salariilor și a solicitat documentele care au stat la baza stabilirii acestora.

UPDATE Nota de plată pentru retrogradare: salarii mult diminuate! (Edi Moldovan)

Retrogradarea echipei de handbal masculin CSM Ploiești a dus și diminuarea drastică a salariilor, atât pentru jucători, cât și pentru staff-ul tehnic.

Astfel, media salariilor pentru jucători, în viitorul sezon, nu va depăși 2000 de lei.

Antrenorul Dragoș Dobrescu și directorul tehnic Ion Nicolae, care au avut salarii uriașe față de valoarea lor profesională, ar trebui să semneze astăzi noile contracte, de această dată valoarea lor fiecăruia dintre contracte nefiind mai mare de 4000 de lei. Dacă vor accepta!

În sezonul trecut, Dobrescu și Nicolae au fost obișnuiți să primească salarii cu cinci cifre, în schimbul lor oferind o retrogradare rușinoasă!