lideri galerie petrolul ploiesti

Două au fost mesajele clare pe care Uniunea Suporterilor Petroliști (USP) a vrut să le transmită, răspicat, la prima apariție oficială.

 

Liderii celor 10 grupări care s-au unit pentru înființarea USP au precizat clar că vor susține, condiționat, acel proiect care va beneficia de marca Petrolul!

Citește și Ce șanse mai are Petrolul? Variante și grupurile de interese

Interesant este faptul că reprezentanții USP au nuanțat opțiunea lor, în sensul în care au precizat că vor susține în anumite condiții acest proiect. Fanii, constituiți acum într-o voce unitară- Uniunea Suporterilor Petroliști- vor să fie consultați în perioada preconstituirii noii echipe, în sensul că vor să aibă un cuvânt de spus în alegerile care vor fi făcute.

 

Doleanța este una justificată, atât timp cât, în esență, ei reprezintă Petrolul, dar important va fi ca aceia care vor constitui noul proiect să țină cont de această poziție a suporterilor.

”Deocamdată ne-au fost livrate doar vorbe. Nimeni nu a venit să spună exact care vor fi acționarii, cine va fi antrenor, care vor fi jucătorii. Așteptăm lucruri concrete, până acum doar Nistoroiu și Ene fiind oamenii care au anunțat clar că vor să dea bani la Petrolul!!, a precizat Octav Preda, unul dintre liderii USP.

Al doilea mesaj transmis de USP i-a vizat pe consilierii locali ploieșteni:”Cum noi am putut să ne unim și să trecem peste orgolii, așteptăm să faceți și voi asta, pentru binele Petrolului, așa cum ați anunțat în campanie!”