fotbal

Ploieștiul va avea încă o echipă de fotbal. Aceasta se numește Atletic United, grupare al cărei președinte este Dragoș Moldoveanu, un tânăr antreprenor ploieștean.

 

Din sezonul competțional 2016 - 2017 echipa va evolua pentru prima oară în ligile inferioare prahovene și va avea în componență jucători autohtoni.

Ideea înființării formației respective a luat naștere din dorința de a reînvia prima echipă ploieșteană și totodată prima echipă din afara Bucureștiului, care a câștigat Campionatul Național de Fotbal în România în sezonul 1911 - 1912 - Atletic United Ploiești (“Bufnițele”).

 

“Încă din momentul constituirii am pornit cu ideea că nu trebuie să ne rezumam doar la activitatea echipei de seniori ci să facem ceva viabil pentru fotbalul ploieștean. Astfel, în paralel lucrăm și la înființarea unui centru de copii și juniori. Obiectivul nostru pe termen mediu este să promovăm tineri prahoveni pentru a face pasul spre fotbalul profesionist. În momentul de față îi rugăm pe toți cei care vor să se implice fie ca sponsori, jucători sau simpli membrii să ne comunice, fie pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/bufnitele/ fie via email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Doar împreună putem reuși!” este mesajul inițiatorului acestui proiect.

Reprezentanții echipei au publicat și un anunț de recrutare de fotbaliști pe olx.ro. Iată cum sună:

ATLETIC UNITED Ploiesti - prima echipa din provincie Campioana a Romaniei la fotbal (1911-1912) cauta voluntari pasionati de fotbal, atat jucatori cat si membrii ai echipei administrative.

Ce oferim?
-contract de voluntariat & scrisoare de recomandare;
-satisfactia de a te implica in acest sport;
-acces promotional la produsele si serviciile oferite de sponsori;
-o alternativa de a-ti petrece timpul liber; nu in social media sau TV, ci in folosul comunitatii.

Ajuta-ne sa readucem ploiestenilor o echipa de fotbal care sa ii reprezinte la nivel national cu mandrie si determinare - o echipa care sa fie independenta de mediul politic si alte interese!

Va multumim!