supercupa romaniei

Decizia aparține comitetul de urgență compus din Răzvan Burleanu, președinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga, vicepreședinte FRF.

Astfel, Supercupa României, FC Astra - FC CFR 1907 Cluj SA, se va desfășura la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, în data de 16 iulie 2016, începând cu ora 21.45. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Comitetul de urgență a mai aprobat referatul directorului Școlii Federale de Antrenori și dispune ca în situația cluburilor participante în Liga 2 în sezonul competițional 2016-2017 care au în derulare contracte cu antrenori principali/secunzi care nu dețin licența UEFA PRO, respectiv UEFA A în cazul antrenorilor secunzi, aceste contracte să rămână în vigoare până la încetarea acestora în orice mod (ajungere la termen, denunțare unilaterală, prin acordul părților). Antrenorii aflați în această situație sunt obligați să facă dovada înscrierii la următorul curs de licență UEFA PRO/UEFA A. Cluburile aflate în situația mai sus enunțată vor fi obligate să angajeze antrenori principali deținători ai licenței UEFA PRO și antrenori secunzi deținători ai licenței UEFA A doar de la data încetării contractelor anterior menționate”.

Totodată, a fost aprobată prelungirea mandatului membrilor organismelor jurisdicționale ale FRF până la data de 31 iulie 2016 inclusiv.