sigla petrolul

"Un nou Petrolul", cu sigla şi culorile originale - soluţia găsită de mediul de afaceri prahovean! Tribunalul Prahova a hotărât falimentul clubului, dar fanii sunt hotărâţi să reînceapă urcuşul din eşaloanele inferioare!

 

La ora la care, miercuri după-amiază, Tribunalul Prahova a dispus începerea procedurii falimentului FC Petrolul S.A., la Sala "Europa", din incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, a avut loc o întâlnire între primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţ, foşti jucători emblematici ai clubului, dar şi suporteri ai "lupilor". Tema dezbaterii moderate de noul edil al oraşului a reprezentat-o identificarea unor soluţii de salvare a echipei Petrolul Ploieşti, prin găsirea unui cadru legal care să permită celei mai iubite formaţii din judeţ să-şi continue existenţa.

Întâlnirea de la sediul C.C.I. Prahova a fost onorată cu prezenţa de mai mulţi foşti jucători ai clubului, începând cu "înaintaşii" Mircea Dridea, Eduard Iuhas sau Camil Oprişan, continunând cu Silviu şi Decu Crângaşu, Dumitru Jipa şi Gheorghe Liliac şi încheind cu liderii generaţiei 1995 - Valeriu Răchită şi Octavian Grigore. Nu au lipsit nici oamenii de afaceri din judeţ, precum Adrian Nistoroiu (Vispeşti Glass), Costin Ene (Ekastrust) sau Adrian Moroianu, cu toţii luând cuvântul şi exprimându-şi punctul propriu de vedere vizavi despre situaţia ingrată în care se regăseşte echipa fanion a oraşului.

Fanii nu vor să mai audă de Capră

 

Încercarea de salvare a actualei societăţi, deţinută de Daniel Carpă, propusă ca şi o primă variantă de primarul Adrian Dobre, a fost exclusă din start de fani, care-şi dorec ca noul Petrolul să înceapă chiar şi din Liga a IV-a, pe o structură total nouă, numai cu sigla şi culorile orginale. De aceeaşi părere a fost şi preşedintele AJF Prahova, Silviu Crângaşu, care a afirmat că „salvarea actualei societăţi pică din start, iar cu noua echipă putem începe şi din Liga a III-a”.

Bagă serios mâna în buzunar!

Unul dintre oamenii cu putere financiară din judeţul Prahova, Adrian Nistoroiu, a afirmat că este dispus să intre în noua ecuaţie cu până la 200.000 de euro, cu condiţia ca totul să se desfăşoare transparent, pentru a se evita un nou „episod” Daniel Capră. Acesta a mai subliniat că patronul FC Petrolul îi datorează aproximativ 290.000 de lei, bani cuveniţi de pe urma unor loje de pe „Ilie Oană” şi plata unor utilităţi de masă şi cazare la lanţul hotelier deţinut de omul de afaceri şi că, în opinia sa, Daniel Capră va exclude din start un eventual audit financiar.

 

Citește articolul integral pe stiridesport.ro