albania site frf

Hackerii albanezi au atacat site-ul Federaţiei Române de Fotbal. Aceştia au înlocuit Home Page-ul cu steagul Albaniei, un mesaj şi un filmuleţ motivaţional publicat pe youtube înainte de meciul cu România.

 

Site-ul FRF a fost astăzi ţinta unui atac al hackerilor albanezi. Aceştia au afişat însemnele Albaniei şi un mesaj ce provine dintr-un cântec al suporterilor: ”În roşu şi negru mă îmbrac, am vulturul pe piept. Ţin capul sus, pentru steag mor. E bine să fii albanez”. Hackerii nu s-au sfiit să-şi lase chiar şi adresa de email.

Hackerii albanezi au afişat pe site-ul FRF chiar şi un filmuleţ motivaţional care a fost urcat pe Youtube înaintea meciului cu România, ultimul din grupa A. Reamintim că naţionala noastră a fost eliminată de la EURO după ce pierdut surprinzător în faţa Albanie, scor 0-1. A fost prima victorie a Albaniei la un turneu final şi primul succes în faţa României după 68 de ani.

 

Gruparea de hackeri ”nofawkX-al”, cea care a revendicat atacul, şi-a trecut în palmares de-a lungul timpului atacarea mai multor site-uri importante din întreaga lume: ale unor primării din Germania, Serbia, Franţa şi chiar Albania, ale mai multor insituţii dn SUA, Turcia, Marea Britanie, etc.
sursa: prosport.ro

 

Național
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

România, campioană la informatică

Prima ediţie a Olimpiadei Europene de Informatică a confirmat că în România se pregătesc unii dintre cei mai buni IT-işti din lume. Elevii români au obţinut o medalie de aur şi trei de argint. La...