afis afi

Pe 25 iunie, AFI Palace Ploiești organizează crosul verii AFI Summer Run, eveniment dedicat copiilor și adulților. Înscrierile pentru participarea la competiţie se pot face pe site-ul oficial al AFI Palace Ploiești, dar şi în ziua de 25 iunie, înainte de cros, în limita locurilor disponibile. La finalul cursei, primele trei locuri ale fiecărei categorii (atât băieți, cât și fete), vor primi premii, medalii și diplome din partea organizatorilor.

 

„Prin organizarea primului cros al verii, AFI Palace Ploiești promovează un stil de viață sănătos, încurajează mișcarea și spiritul competitiv, atât în rândul adulților, cât și al copiilor. Acest proiect face parte din inițiativa AFI în mișcare, în cadrul căreia am dat startul turneului oficial de baschet 3x3 Sport Arena Streetball, pe 21 mai, unde au participat peste 300 de jucători. Și de data aceasta, pe 25 iunie, ploieștenii sunt așteptați să continue inițiativa AFI în mișcare, să participe la crosul organizat de noi și să câștige premiile puse la bătaie. ”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Înscrierea la AFI Summer Run

Pentru participarea la competiția AFI Summer Run, înscrierile se pot face online, pe site-ul oficial – www.afipalaceploiesti.ro -, până pe 22 iunie, dar și în ziua crosului, în limita locurilor disponibile, pe 25 iunie, începând cu ora 08:30, la corturile special amenajate, situate în parcarea centrului comercial, zona Iris.

 

Traseul crosului AFI Summer Run

AFI Palace Ploiești a pregătit trasee speciale pentru cele două categorii de vârstă: cursa populară pentru copii și crosul pentru adulți. Copiii vor parcurge un traseu de 2 km, iar adulții, unul de 6 km.

Traseul de concurs pentru cursa de 2 km pentru copii se va desfășura astfel: Str. Calomfirescu, Str. Ion Creangă, Str. Alexandru Vlahuță, până la intersecția cu Str. Mihai Bravu și retur. Linia de start și de finish va fi la AFI Palace Ploiești.

 

Cursa pentru adulți se va desfășura pe o distanță de 6 km, pe traseul: Str. Calomfirescu, Str. Ion Creangă - Str. Alexandru Vlahuță - Str. Mihai Bravu - Str. Gheorghe Lazăr - trecere pietoni „Tribunal” - trotuar partea stângă, adiacent străzii Gheorghe Lazăr, stânga trotuar prin zona sediilor C.E.C.- Muzeului de Artă - Poliției Locale Ploiești - Bulevardul Independenței către Gara de Sud, până la intersecția giratorie „Monumentul Vânătorilor” și retur. Punctul de plecare și de finish va fi la AFI Palace Ploiești.

Traseul va fi marcat cu stickere de asfalt sub formă de săgeți, iar fiecare participant va primi un kit de înscriere în concurs, ce va consta într-un tricou de alergare, număr de concurs și chip individual de cronometrare, baton proteic, precum și vouchere de cumpărături în AFI Palace Ploiești. Pe perioada de desfășurare a crosului, participanții vor avea acces la patru puncte de revitalizare, care vor conține apă, băuturi energizante, batoane proteice și fructe, oferite gratuit de către organizator. Mai mult, peste 30 de voluntari vor monitoriza traseul și vor direcționa participanții pe direcțiile stabilite. Ca la fiecare cros de acest gen, organizatorul va pune la dispoziție și asistență medicală, prin prezența unei ambulanțe Mediurg, pe toată perioada desfășurării competiției.

Harta traseului și regulamentul pot fi accesate pe site-ul oficial www.afipalaceploiesti.ro, cât și pe pagina de facebook AFIPalacePloiesti.

 

Stabilirea rezultatelor și anunțarea câștigătorilor

Clasamentul pentru fiecare categorie se va face în ordinea sosirii fiecărui participant. În plus, toți cei înscriși vor primi diplome din partea AFI Palace Ploiești.