fabrice begeorgi

Săptămânalul francez "Le Journal du Dimanche" prezintă în ultima ediţie experienţele trăite de mai mulţi jucători francezi în Liga 1. Sub titlul "Călătorie în capcanele României", jurnaliştii din Hexagon scriu despre modul în care fotbaliştii Romain Inez, Fabrice Begeorgi (ambii Petrolul).

 

Romain Inez a părăsit-o pe Petrolul în luna aprilie a acestui an, după doar patru meciuri jucate şi fără să fie plătit. După ce a petrecut un sezon şi la Sud de Dunăre, fundaşul concluzionează că să joci în România sau în Bulgaria poate fi "o capcană", deşi "reputaţia acestor ţări e una bună".

"Mi-au dat un tomberon, nu o maşină!"

Fabrice Begeorgi a povestit cum Petrolul i-a pus la dispoziţie o maşină cu care să se deplaseze la antrenamente, care s-a stricat la scurt timp după ce a ajuns în posesia sa: "Era un tomberon! Franele au cedat. Mecanicul mi-a cerut 150 de lei. N-am atins nimic, am refuzat să plătesc eu. Reparaţia a întârziat, am ameninţat că nu mai vin să mă antrenez. În mod ciudat, a doua zi maşina era reparată [...] Ca să semnezi în România acum trebuie să-ţi placă să tragi la galere". În ciuda problemelor întâmpinate, fundaşul de bandă le-a spus însă conaţionalilor săi că ar fi rămas să joace în România, dacă ar fi fost plătit la timp.
sursa: prosport.ro