gol

Franţa şi Albania au încheiat ziua la EURO 2016, pe Stade Velodrome din Marsilia. Partida a fost arbitrată de scoţianul William Collum. Precedentul meci dintre cele două echipe a fost un amical câştigat, surprinzător, de Albania cu 1-0. În întâlnirile oficiale, Franţa a câştigat toate cele 5 partide de până acum.

 

Albania a fost aproape de o mare surpriză în meciul contra Franţei. Griezmann şi Payet au dat golurile victoriei pe final de partidă, iar selecţionata lui Deschamps şi-a asigurat prezenţa în optimile de finală.

Franţa a avut probleme şi în al doilea meci din grupă. Debutanţi la Euro, albanezii s-au închis perfect în prima repriză a meciului de la Marsilia. Francezii au fost periculoşi doar la lovitura de cap a lui Giroud. Coman a reuşit un dribling de efect, dar a centrat apoi slab. Pe final de repriză, Albania a căutat golul: Lloris a avut emoţii la o lovitură liberă.

 

Franţa a început mai bine partea a doua: Coman a trimis puţin pe lângă poartă. Replica Albaniei a venit rapid - Sagna a fost aproape de autogol, dar bara l-a salvat.

Oamenii lui Didier Deschamps au pus constat presiune pe apărarea adversă, fără a găsi prea multe spaţii. Giroud şi-a trecut şi el în cont o bară. Sagna şi Koscielny au avut alte două mari ocazii. Golul a venit abia în minutul 90 din partea lui Griezmann, la primul şut expediat de francezi pe spaţiul porţii. În prelungiri, Payet a mai marcat o dată. Franţa a obţinut a doua victorie din grupă, dar şi calificarea în optimile Campionatului European.  

Minutul 90+6. Payet majorează scorul în ultimele secunde ale prelungirilor, după o a doua repriză în care Franţa a contabilizat 18 ocazii de gol 

Minutul 90. Franţa reuşeşte să înscrie prin Griezmann

Minutul 71. Raportul ocaziilor de gol este de 14 la 7 pentru Franţa care domină în repriza secundă

Minutul 68. Giroud ratează o mare ocazie pentru Franţa şi trimite mingea în bară

Minutul 55. Albanezul Kukeli primeşte primul cartonaş galben arătat de arbitrul scoţian

Minutul 53. Portarul albanez îşi salvează cu mare efort echipa, după un şut din apropiere al lui Payet 

Minutul 45. Raportul ocaziilor de poartă a ajuns 4-4 într-o primă repriză cu puţin fotbal

Minutul 32. Franţa domină categoric la capitalul posesia mingii, cu 65%, dar a avut până acum doar 3 ocazii de gol. Albania a avut şi ea două şuturi spre poartă

Minutul 19. Cele două echipe încă par să se studieze reciproc. Francezii au avut până acum doar şuturi spre poartă, albanezii - unul singur

sursa: digi24.ro