petrolul

FC Petrolul a fentat inca o data falimentul, dupa ce Tribunalul Prahova a hotarat, miercuri, 15 iunie, o noua amanare in cazul gruparii ploiestene.

 

Sentinta a ramas in pronuntare pentru data de 22 iunie. Pana la aceasta ora, oficialii clubului nu au dorit sa faca nicio declaratie cu privire la acest caz.

 Speranţele lupilor sunt minime în acest caz, din cauza datoriilor uriaşe către Serviciul de Finanţe Locale Ploieşti, dar şi către jucători, după retrogradarea în Liga a II-a. Totuşi, acestea există şi se leagă de numele fostului manager general al clubului, Vivi Răchită, care a avut, în ultimele zile, o serie de discuţii cu noul primar al oraşului, Adrian Dobre, pentru găsirea unei soluţii legale de salvare a clubului.

 

În cazul în care, până la urmă, falimentul actualei societăţi care administrază FC Petrolul va fi declarat de către Tribunalul Prahova, culorile clubului, sigla şi palmaresul vor reveni în custodia Primăriei Ploieşti, ce va avea mână liberă în găsirea unei soluţii pentru continuarea activităţii, cel mai probabil la nivelul Ligii a III-a. 
sursa: stiridesport.ro