romania elvetia

ROMÂNIA - ELVEŢIA este cel de-al doilea meci al tricolorilor la Euro 2016, după deschiderea cu Franţa (scor 1-2). ROMÂNIA - ELVEŢIA se joacă miercuri, de la ora 19.00, pe stadionul Parc des Princes din Paris şi va fi transmis de Pro TV şi Dolce Sport. România vine după înfrângerea din meciul inaugural de la Euro 2016, 1-2 cu Franţa tot la Paris, în timp ce Elveţia vine după victoria, 1-0, cu Albania. La o oră după finalul meciului ROMÂNIA - ELVEŢIA începe Franţa - Albania, cealaltă partidă din grupa A de la Euro 2016.

 

 

Elveția a învins Albania cu 1-0, sâmbătă, iar cele 3 puncte au fost asigurate de către fundașul Fabien Schar, 24 de ani, printr-un gol marcat devreme, în minutul 5 al partidei.

 

După ce a adus prima victorie de la EURO 2016 pentru Elveția, Schar a analizat, într-un interviu pentru UEFA.com, meciul doi al grupei A împotriva naționalei lui Anghel Iordănescu.

"Va fi dificil, foarte dificil. Împotriva Franței am văzut cât de puternică este România. Au jucat foarte bine, au fost agresivi, la același nivel cu francezii.

Trebuie să ne îmbunătățim jocul și sper să fim calificați, în faza următoare, după meciul cu românii", a spus Schar.

România va întâlni Elveția, miercuri, de la 19:00, pe "Parc des Princes

sursa: gsp.ro