sinaia

Road Grand Tour se desfășoară la Sinaia, pentru al doilea an consecutiv Infernul Muntelui le va testa rezistența cicliștilor, pe 18-19 iunie.

 

Road Grand Tour-Infernul Muntelui, ajuns la cea de-a doua ediție ce se desfășoară la Sinaia, le va pune la încercare abilitățile și rezistența tuturor cicliștilor care vor îndrăzni să-și testeze limitele. Traseul de aproximativ 12 km cu o diferență de nivel de aproape 800 m, între Sinaia și Cota 1400, le va da de furcă tuturor concurenților care vor participa la competiția din 18-19 iunie. Concursul adresat atât adulților, cât și copiilor – Kids Edition – care vor avea trasee speciale, în funcție de vârstă, este organizat de Asociația Județeană de Ciclism Prahova în parteneriat cu Primăria Sinaia.

„Întotdeauna contratimpul a constituit proba adevărului, proba celor cu adevărat puternici. Cu atât mai mult un contratimp pe munte ne va oferi ca învingători oameni extrem de tari, oameni care nu au teamă să rupă pedalele. Să enumerăm doar câteva legende ale ciclismului care excelau la această probă: Jaques Anquetil, monsieur cronometre, Miguel Indurain alias vulturul navarez, Fausto Coppi, Il campionissimo și nu în ultimul rând, Fabian Cacellara a.k.a Spartacus. Organizat pentru al treilea an consecutiv, Road Grand Tour a câștigat an de an mai mulți concurenți, profesioniști sau amatori, care au participat în număr din ce în ce mai mare, cu orice fel de bicicletă, la singura competiție din România care dă o șansă reală ciclismului de șosea“, au declarat organizatorii Road Grand Tour, pe http://www.roadgrandtour.ro/.

 

Ca și în anii precedenți, în semn de recunoștință față de locuitorii orașului care găzduiește competiția, organizatorii oferă gratuitate pentru parte dintre concurenții sinăieni. În acest an, 30 de sportivi din Sinaia pot participa gratis, cu pachet de înscriere inclus. Doritorii trebuie să se înscrie pe site, apoi să trimită un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu copia a buletinului sau a vizei de flotant, dovezi ale rezidenței în orașul Sinaia.

Pentru ceilalți competitori, înscrierile se realizează până la data de 15.06.2016. Taxa de înscriere/ciclist: 100 lei. Plata se face prin ordin de plată în contul organizatorului: Asociația Judeteană de Ciclism Prahova
IBAN : RO07 BTRL 0300 1205 U449 39XX,
Banca : TRANSILVANIA sucursala Ploiești.

Road Grand Tour se desfășoară la Sinaia,

pentru al doilea an consecutiv

Infernul Muntelui le va testa rezistența cicliștilor,

pe 18-19 iulie