barcanesti

La Liceul Tehnologic Agricol Bărcănești, în data de 10 iunie 2016 s-a desfășurat o activitate deosebită dedicată sportului și promovării acestuia în rândul tinerilor. 

 


Ce altă zi mai potrivită decât cea a deschiderii celei de-a 15-a ediţii a Campionatului European de fotbal, EURO 2016 ?!
După un scurt și atractiv program artistic susținut de elevii școlii, au urmat reprezentații sportive remarcabile: Nicolae Alexandru, elev în clasa a VII-a, a prezentat un exercițiu de karate, iar tinerii pugiliști, de diverse vărste și categorii, cu multe meciuri și medalii câștigate în competiții naționale și internaționale, mulți dintre ei fiind elevi ai școlii noastre, antrenați de binecunoscutul Titi Tudor ”Prosop” căruia i s-a alăturat faimosul boxer ploieștean Giulian Ilie, și-au arătat talentul în meciuri demonstrative care au electrizat publicul spectator.

Cu toții ne dorim să (re)aducem sportul, chiar și pe cel de performanță în viața tinerilor pentru că dacă înțelegem sintagma lui Juvenal „Minte sănătoasă în corp sănătos”, atunci o înțelegem și pe cea a lui George Călinescu :”Sportul reprezintă vigoarea vitală a umanităţii”.
sursa: comunicat de presă al Prof. Veronica Anghel