duckadam 660x400

În data de 28 mai, stadionul “Ilie Oană” din Ploiești va găzdui semifinalele și finala uneia dintre cele mai spectaculoase competiții de fotbal pentru elevi – Cupa Tymbark Junior.

 

Adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și desfășurată în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, întrecerea a avut loc la nivel nivel național și a beneficiat de participarea a peste 6.000 de copii din întreaga țară. În data de 15 mai s-a încheiat etapa zonală, după două luni în care elevii au jucat fotbal cu multă pasiune și dorință de câștig, dovadă fiind cele 1.400 de goluri înscrise și cele peste 300 de meciuri.

Cei mai buni dintre micii fotbaliști de la școlile din țară urmează -să intre în etapa finală a competiţiei în data de 28 mai pentru a câștiga Cupa Tymbark Junior. Pe lângă produse Tymbark, câștigătorii vor primi ca premiu bilete la partida România-Polonia din data de 11 noiembrie, meci ce se va juca în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

 

Biletele sunt oferite de către Federația Română de Fotbal (FRF). La eveniment va participa susținătorul și ambasadorul competiției, fostul mare portar, Helmut Duckadam.