afis

Pe 21 și 22 mai 2016, AFI Palace Ploiești va găzdui turneul Ploiești Streetball, ce va da startul circuitului național de baschet 3x3 SuperBet Tour organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion.

 

Turneul este dedicat tuturor celor pasionați de baschet, băieți și fete, care își pot înscrie echipele în competiția națională și pot avea șansa de a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

„AFI Palace Ploiești susține sportul și mișcarea în aer liber, de aceea în perioada următoare vom demara mai multe evenimente sub egida AFI ÎN MIȘCARE. Vom da startul cu turneul de baschet 3x3 și sperăm ca debutul competiției să fie unul cu rezultate cât mai bune pentru echipele care vor participa. Totodată, pentru luna iunie pregătim un alt eveniment, AFI Summer Run, unde îi vom provoca pe cei pasionați de mișcare la un cros în orașul nostru.”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Baschetul 3X3, cu un pas mai aproape de Jocurile Olimpice

 

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3x3, întrucât urmează a fi luată decizia privind includerea baschetului 3x3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020.

Înscrierile în turneul Ploiești Streetball au loc până pe 19 mai și se pot face online, pe site-ul www.3la3.ro. În urma turneelor, toți jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking. Câștigătoarea competiției la categoria Open Masculin va reprezenta România în FIBA 3x3 World Tour, circuitul mondial. În cadrul competiței se vor putea face înscrieri pentru 8 categorii, turneul adresându-se atât băieților, cât și fetelor.

Duminică, de la orele 17:00, ploieștenii vor avea ocazia să aplaude în cadrul turneului Ploiești Streetball, meciul de baschet jucat de două echipe formate din persoane cu dizabilități, membri ai Asociatiei Club Sportiv Rotile Schimbarii.

 

Printre cei care vor participa la competiția găzduită de AFI Palace Ploiești se află și împătimiții locali ai baschetului, și anume echipa de baschet CSM Ploiești, juniorii baschetbaliști, precum și mini majoretele de la CSU Ploiești Basketball.

Organizatorii evenimentului anunță o atmosferă antrenantă la AFI Palace Ploiești, concursuri, muzică și alte momente de entertainment, pentru a transforma turneul într-o adevărată sărbătoare a baschetului în aer liber.

Competiția de baschet 3x3 SuperBet Tour se va desfășura și în alte trei orașe din țară, Craiova, București și Constanța, iar finala va avea loc între 26 și 28 august 2016, la București.

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....