petrolul

Sătuli de promisiuni, jucătorii Petrolului au refuzat să se antreneze marţi după-amiază şi au mers în audienţă la Gino Iorgulescu, șeful LPF.

 

În ciuda tuturor pronosticurilor care dădeau Petrolul ca şi retrogradată înaintea ultimelor etape din acest sezon, formaţia ploieşteană a reintrat în cărţi pentru menţinerea în Liga I, în urma victoriei cu ACS Politehnica Timişoara, scor 3-2, înregistrată luni seară.

Marţi, jucătorii lupilor au primit liber în prima parte a zilei, urmând să se antreneze după-amiază, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat după ce Cobrea şi colegii săi au hotărât, de comun acord, să intre în grevă. Motivul îl reprezintă nerespectarea angajamentului luat de conducerea clubului înaintea Sărbătorilor Pascale, cu privirea la plata a cel puţin unui salariu, aferent lunii februarie.

În aceste condiţii, mai mulţi jucători ai Petrolului, în frunte cu Alberto Cobrea, Victoraş Astafei şi Alexandru Benga, au fost în audienţă, marţi seară, la şeful LPF, Gino Iorgulescu, în problema salariilor restante.

"Lupii" au propus ca forul de la Bucureşti să poată controla banii din drepturile de televizare, care să fie folosiţi, înainte de toate, pentru plata salariilor, iar Gino Iorgulescu a promis că se va gândi la un cadrul legal care să poată permite acest lucru.

În aceeaşi zi în care jucătorii Petrolului s-au deplasat la Bucureşti pentru a sta de vorbă cu şeful Ligii, acţionarul majoritar al clubului, Dan Capră, a anunţat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, faptul că vrea să iasă din fotbal, la finalul sezonului, indiferent dacă formaţia ploieşteană se va salva sau nu de la retrogradare.
Citește articolul integral pe stiridesport.ro