cupa cfr cluj

CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o in finala pe Dinamo, la penalty-uri, scor 5-4. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 2-2.

 

Dinamo a inceput in forta meciul si a reusit sa deschida scorul in minutul 21 prin Gnohere, dupa un penalty obtinut tot de el. In minutul 35, Bicfalvi a majorat scorul, iar dinamovistii pareau ca vor obtine o victorie facila. CFR a revenit insa extraordinar dupa pauza si a marcat repede, in minutul 47, prin Juan Carlos. Apoi, au fost ocazii la ambele porti, insa CFR Cluj a reusit sa dea lovitura in minutul 89, prin Cristian Lopez, si sa duca meciul in prelungiri.  Cea mai mare ocazie a prelungirilor i-a apartinut lui Valentin Lazar, care a trimis mingea in bara in minutul 118. La penalty-uri, CFR Cluj nu a ratat nicio executie, in timp ce sutul dinamvistului Rotariu, ultimul desemnat de Rednic sa execute, a fost aparat de Marc.

 

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, marti seara, ca este foarte fericit pentru ca jucatorii sai au reusit prin determinare si multa munca sa castige Cupa Romaniei, chiar daca in finala cu Dinamo erau condusi la pauza cu 2-0. "Este un moment fericit pentru echipa mea, pentru suporterii nostri care au facut un efort si au venit in numar mare la Bucuresti. Cu ajutorul baietilor am reusit sa castigam Cupa Romaniei. Suntem foarte fericiti, am muncit, am avut atitudine si determinare, chiar daca la pauza eram condusi cu 2-0. Nu ne-a fost usor, au fost emotii foarte mari, dar am reusit prin munca si atitudinea baietilor sa intoarcem rezultatul", a spus tehnicianul.

Conceicao a adaugat ca isi doreste sa readuca CFR Cluj, care evolueaza in acest an in play-out, in randul celor mai bune formatii din Liga I. "Acest joc a avut calitate pentru o finala de Cupa Romaniei. Dinamo este o echipa foarte buna. Dar am aratat ca avand o strategie buna, o echipa mica reuseste sa castige impotriva unei echipe mari, contra unei atmosfere ostile. La club au fost destul de multe probleme, dar noi, staff-ul tehnic si jucatorii, vrem sa aducem CFR-ul pe calea pe care a fost pana acum, pentru ca are istorie si multe titluri si trofee castigate in ultimii ani", a mai afirmat Conceicao.

"Este un moment fericit pentru echipa mea, pentru suporterii nostri care au facut un efort si au venit in numar mare la Bucuresti. Cu ajutorul baietilor am reusit sa castigam Cupa Romaniei. Suntem foarte fericiti, am muncit, am avut atitudine si determinare, chiar daca la pauza eram condusi cu 2-0. Nu ne-a fost usor, au fost emotii foarte mari, dar am reusit prin munca si atitudinea baietilor sa intoarcem rezultatul", a spus tehnicianul.

articolul întreg AICI