protv uefa

Pentru prima dată în istoria televiziunii din România, Campionatul European de Fotbal va fi difuzat de o televiziune comercială. Ca lider al televiziunilor din România, PRO TV transmite cele mai importante meciuri ale UEFA EURO 2016.

 

Între 10 iunie și 10 iulie, PRO TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri ale competiției, incluzând toate meciurile echipei naționale a României!

'Ca televiziune lider în România, PRO TV este prima destinație pentru evenimentele care merită văzute. De aceea, am simțit că este de datoria noastră să oferim tuturor românilor acces la o competiție de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai bună echipă de jurnaliști din sport, experți în transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal și, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul și apreciază acest gen de programe. Suntem încântați că le vom oferi românilor emoția, tensiunea și bucuria UEFA EURO 2016, care va debuta cu un meci intens: România — Franța', a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, transmite PROTV printr-un comunicat de presă pentru Agepres.

 

Naționala revine la Campionatul European de Fotbal după 8 an. UEFA EURO 2016 va debuta cu România — Franța. Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA EURO 2016 în România sunt PRO TV și Dolce.

 

Sport
  • Marți, 19 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Moment istoric în tenis: se renunţă la arbitri!

Se intră într-o nouă eră în tenis. Oficiali din cadrul ATP au anunţat, astăzi, că în perioada 7-11 noiembrie se va implementa, în premieră, sistemul "Hawk-Eye Live", care transformă în realitate...