bulevard

Începând de astăzi, traficul rutier pe Bulevardul Castanilor din Ploiești va fi închis circulației în fiecare week-end. CSM organizează activităţi sportive la care vor participa atât sportivi din cadrul clubului, cât şi tineri dornici să facă sport.

 

Comunicatul CSM Ploiești

Profitând de închiderea circulaţiei rutiere pe Bulevardul Castanilor în weekend, între zona statuii lui Radu Stanian şi Gara de Sud, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va organiza, la fiecare sfârşit de săptămână, activităţi sportive la care vor participa atât sportivi din cadrul clubului, cât şi tineri dornici să facă sport.

 

Primul pas va fi făcut încă din acest weekend, mâine şi poimâine, începând cu ora 10.00, urmând să se desfăşoare demonstraţii sportive şi să se organizeze competiţii din diferite ramuri, dedicate în special copiilor. Sâmbătă, de la ora 10.00, componenţi ai secţiilor de baschet juniori şi fotbal juniori vor fi prezenţi pe bulevard, acolo unde vor fi amenajate terenuri de baschet şi de fotbal-tenis pentru demonstraţii organizate sub supravegherea antrenorilor, dar şi pentru jocuri la care vor fi implicaţi şi tinerii dornici să ia parte la astfel de acţiuni. Totodată, componentele secţiei de gimnastică ritmică vor lua şi ele parte la eveniment, prezentând scurte demonstraţii din lumea atât de specială a acestui sport. În plus, vor fi instalate mese de ping-pong, la care iubitorii tenisului de masă îşi vor putea demonstra abilităţile în competiţii organizate ad-hoc.

Duminică, tot de la ora 10.00, pe lângă demonstraţiile de baschet şi fotbal-tenis, pe bulevard vor avea loc acţiuni ale sportivilor din cadrul secţiei de karate a clubului şi ai celor de la patinaj viteză.