petrolul ploiesti cfr cluj

Amenințați cu retrogradarea, petroliștii au reușit să obțină o victorie neașteptată, pe teren propriu.

 

Eroul meciului a fost Abdelah Zoubir, marcatorul singurului gol al partidei. Ocaziile nu au lipsit la ambele porți. Încă din primele minute, pentru petroliști au existat primele ocazii de gol. Zoubir a trimis de la 17 metri un șut puternic, în minutul 8, însă mingea a ocolit bara. O altă ocazie a fost în minutul 23, când Guerriero a șutat din mijlocul careului. Golul meciului a venit un minut mai târziu (24) la o fază declanșată din corner. Zoubir a trimis cu efect de la 14 metri, lăsându-l fără replică pe Vâlcă.

CFR a forțat egalarea, dar Cobrea a avut două intervenții excepționale barând lovitura de cap a lui Cristian Lopez (39) și mingea transmisă spre poartă de către Viitor Bruno (41).

Vâtcă a barat și el, în minutul 44, mingea dată pe poartă de Zoubir. Repriza a doua nu a fost lipsită de ocazii, însă tabela de marcaj nu s-a mai modificat, petroliștii reușind o victorie importantă, care însă trebuie consolidată. Petrolul nu are voie să piardă niciun meci în următoarele întâlniri, dacă vrea să scape de retrogradare, iar celelalte echipe trebuie să se afle sub semnul ghinionului.

 

Următorul meci este programat pe 16 mai, tot pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara. Foto: FC Petrolul.

 

 

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....