astafei 1

Înfrângere pentru echipa ploișteană pe terenul celor de la CSMS Iași. Petrolul Ploiești a pierdut cel mai recent meci jucat, cu scorul de 1-0 în urma golului marcat de echipa adversă în minutul 68. A avut loc și un moment straniu, atunci când arbitrul întâlnirii, Dragoş Istrate, l-a întrebat pe Victoraş Astafei, mijlocaşul oaspeţilor, dacă e blat!

 

Cum s-a ajuns în situaţia în care arbitrul de centru are dubii privind atitudinea unuia dintre jucătorii pe care-i are sub observaţie? În prima repriză, Astafei a căzut în careul ieşenilor, după un duel cu Ionuţ Voicu, apoi a protestat vehement, dar arbitrul l-a iertat de cartonaşul galben. În minutul 60, la scorul de 0-0, Astafei a avut o ieşire nervoasă şi l-a faultat pe acelaşi Voicu. De această dată, Dragoş Istrate i-a arătat cartonaşul galben şi a avut şi un dialog cu fotbalistul ploieştenilor.

Astafei susţine că centralul din Bucureşti l-a întrebat dacă "e blat" pentru că a observat gesturile nervoase pe care mijlocaşul le-a făcut pe durata meciului: "E păcat că am pierdut. E foarte stresant când dai totul pe teren şi nu reuşeşti să iei măcar un punct. E dificil să ne mai putem motiva în condiţiile în care unii băieţii n-au bani să se ducă la frizerie. Pentru prima dată de când sunt eu fotbalist, un arbitru m-a întrebat dacă sunt blat, la acea ieşire nervoasă a mea, considerând că vreau să fiu dat afară. Nici nu am ştiut ce să-i răspund, n-am auzit aşa ceva de la niciun arbitru până acum. Situaţii dificile sunt la mai multe echipe, dar ca la noi, n-am mai auzit să fie în altă parte. E greu în astfel de condiţii să mai putem spera la ceva şi să te ridici la nivelul cerinţelor suporterilor." a declarat fotbalistul Petrolului, Victoraş Astafei", a spus Astafei, la finalul partidei.

 

De altfel, Astafei a fost înlocuit cu Pacar în minutul 69, la nouă minute de la discuţia cu Istrate şi a văzut finalul meciului din peluză, alături de fanii Petrolului. După ce a ieșit de pe teren, Astafei în loc să meargă la banca de rezervă, a preferat să urce în tribună alături de fanii Petrolului cu care a discutat situația echipei.

sursa: prosport.ro

 

Național
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Un tren cu 200 de călători a deraiat

Călătorie cu probleme pentru 200 de pasageri ai unui tren care circula de la Iaşi la Timişoara. Puţin după ieşirea din gara Dej, garnitura a deraiat iar cele şapte vagoane s-au înclinat puternic...